Onze diensten

Mijn naam is William Toros. De klokkenmaker en restaurateur in de derde generatie. Van kleinst af aan heb ik het vak geleerd van mijn vader en repareer zelf al ruim 20 jaar naar volle tevredenheid van de meest veeleisende klanten.

Het behoud van waarde en originele staat van uw antieke klok is mijn uitgangspunt.
Zoek dus niet verder, bel gerust voor een prijsopgave vooraf en u weet ook meteen hoe snel het weer gemaakt is. Prijsopgave is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets! Referenties aanwezig.

Mijn klantenkring bestaat uit particulieren, verzamelaars, antiquairs en veilinghuizen. Ik werk voor klanten in België, Duitsland en Nederland.
De ervaring van uurwerk reparatie en kennis van alle soorten mechanische uurwerken is zeer belangrijk omdat er zoveel verschillende klokken geproduceerd zijn in de wereld, van 17de eeuwse comtoise tot de 19de eeuwse torenuurwerken, van Engelse tafelklok met speelwerk tot Franse pendules, van Friese staartklok tot Duitse koekoeksklokken, van staande Amsterdammertje tot Italiaanse mysterieuses. Herstellen en schoonmaken van al deze uurwerken is voor mij geen enkel probleem.

Tevens specialiseer ik me in restauratie van antieke Boulle klokken inlegwerk klokkenkasten, houten wand-/klokken, vergulde, bronzen klokkenkasten en biscuit porselein. Voor professioneel reinigen van diverse klokken onderdelen of bijvoorbeeld complete pendules bent u bij mij ook aan het juiste adres.

Repareren is mijn passie, ik haal veel plezier uit mijn werk en geef mijn klanten altijd de beste service voor de laagste prijs van Nederland. Een eerlijk advies vooraf is de basis voor lange termijn relatie en vertrouwen.

U kunt al uw vragen stellen per email of bellen voor meer informatie.
E-mail Adres: klokkenmaker-william@hotmail.com
Tel : +31 (0)6 48 26 32 78